Burgemeester

Meerleseweg 16
0473 777 366
marc.vanaperen@hoogstraten.be

Sinds ik op 1 januari 2019 Burgemeester van Hoogstraten ben geworden, is LEVEN nog meer dan ooit mijn grote passie! Niet alleen mijn eigen leven en dat van mijn gezin, maar ook dat van ALLE HOOGSTRATENAREN.
Leven, beleven, geven, me overgeven, me uitleven, ….“Leven en laten leven”. Meer dan ooit wil ik een burgervader zijn voor, door, met, onder en dichtbij de mensen, met een speciale aandacht voor hen die het moeilijker hebben.

Sinds mijn aantreden als burgemeester heb ik al ontzettend veel interessante en lieve mensen ontmoet, mensen met schitterende ideeën en een groot hart. Ook mensen met enorm veel problemen en miserie. Ook en vooral voor deze laatsten wil ik me extra inzetten. Immers, deze mensen geven mij kracht, inspiratie en motivatie.

Samen met mijn collega’s van het schepencollege, met de medewerkers van Stad Hoogstraten, met mijn collega’s van HOOGSTRATEN LEEFT en met heel veel andere mensen hebben we al mooie dingen verwezenlijkt. En er staan nog prachtige, interessante projecten op stapel. Hoogstraten leeft – de Hoogstratenaren bruisen van de ideeën.

We zullen ons moeten reppen. Het zal rap 1 januari 2025 zijn…..!

Hartelijke groeten,
Marc